Wikia


Hoofdpagina - Overzicht handelszaken


Waarom deze site?Edit

Deze site werd in het leven geroepen om de Vlaamse handelaar en de anderstalige handelaars die zich de moeite hebben getroost om Nederlands te leren aan te moedigen.

Aanmoedigen kunt u op twee manieren. Vooreerst door de handelaars op deze site te bezoeken. Maar veel belangrijker is om zelf bij te dragen aan het overzicht. Brussel telt toch een aantal nederlandskundige handelszaken die een plaatsje op deze site verdienen. Omdat het maken van zulk een overzicht een gigantische opgave is, werd gekozen om hiervoor een wiki te gebruiken. Zo wordt de inspanning een beetje verspreid.

Wat is een wiki?Edit

Een wiki is een site waarop alle bezoekers inhoud kunnen toevoegen, wijzigen of verwijderen. Het bekendste voorbeeld van een succesvolle wiki is de Wikipedia, een encyclopie waaraan iedereen kan meeschrijven.

AuteursrechtenEdit

Alles wat u hier publiceert mag gewijzigd of verwijderd worden door de andere bezoekers. U kunt dus geen copyright laten gelden op uw bijdragen. Er is zelfs helemaal geen copyright op deze site. Alles mag zonder problemen worden overgenomen voor andere doelstellingen.

AdvertentiesEdit

De advertenties op deze pagina's zijn automatisch gegenereerd op basis van woorden in de inhoud. De advertentieinkomsten gaan naar Wikia, het Britse bedrijf dat deze webruimte ter beschikking stelt, niet naar de initiatiefnemer van deze wiki.

Af en toe kan er zelfs een franstalige advertentie van een eentalige handelszaak uit Brussel bij zitten. Sorry, maar daar is niet aan te doen.

Hoofdpagina - Overzicht handelszaken

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki